26 lipca 2010

sezon ''śliwkowy'' ^^




6 komentarzy:

  1. Nie przepadam za śliwkami, ale te pierogi (?) wyglądają świetnie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Kruche rożki ze śliwkami. Próbowałam nowy przepis. Wyszły znakomite :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Przepyszne :) to idealne połączenie słodyczy lekko kwaśnych śliwek i kruchego ciasta:) chce jeszcze ...:*:)P

    OdpowiedzUsuń
  4. Mmm, Ola ile razy jestem na Twoim blogu, robię się głodny :) Wygląda bardzo smakowicie, czy to jest ciasto francuskie?

    OdpowiedzUsuń
  5. A ja, pod koniec sierpnia jadę do krainy sąsiadującej ze Słowacją, gdzie śliwki są marnowane (podobno, tam robią z nich jakiś napój!(?) :):):))Obiecuję, że napiszę relację z degustacji tego napoju (obiektywną oczywiście)!
    Basia

    OdpowiedzUsuń
  6. Jakubie - ciasto jest kruche, mało słodkie, smakiem faktycznie zbliżone do francuskiego.

    Baśka - czekam na relejszyn ;)))

    ;*

    OdpowiedzUsuń

Komentarze mogą pojawić się z małym opóźnieniem - są moderowane.